Psst… ik moet jullie iets vertellen

veel gelukHier even een kort berichtje, omdat ik jullie iets moet vertellen. Het brandt op mijn lippen. Een aantal weken geleden, vlak voor mij vakantie, kreeg ik ongelooflijk mooi bericht. Wauw! De tranen (want, ja, emomoeder) sprongen in mijn ogen. Wij waren bezig met de auto inpakken en Evie in het gareel houden. Ik had honderd vragen en wilde ze allemaal tegelijk stellen. Geduldig heb ik gewacht. Gewacht tot het moment dat het zeker is. Alles is goed, het is zeker. Ik weet het al een tijdje, maar ik kon het nog niet aan de grote klok hangen. Vandaag mag ik mijn vreugde eindelijk delen…

Ik wordt TANTE!

Ja, jullie lezen het goed, ik wordt tante. Ik ben zo ontzettend trots op mijn kleine zusje (nou ja, zo klein is ze nu ook niet meer). Ik wens haar een ontzettend mooie zwangerschap toe. Helaas woont ze niet om de hoek en zien we elkaar niet heel vaak, maar ik hoop dat ik de zwangerschap een beetje kan volgen op Mijn kind kan de was doen. Intussen ga ik eens bedenken wat ik als tante allemaal kan doen.

 

Volg en like ons:

2 thoughts on “Psst… ik moet jullie iets vertellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.