Van shit naar fit challenge

Vandaag start ik met een nieuwe challenge. En deze challenge heeft alles te maken met gezonder leven, sporten en afvallen. Ik doe zestig dagen mee met de Van shit naar fit challenge. De naam zegt genoeg. Deze challenge is bedacht door Cassandra en Tamara. Vanaf vandaag ga ik door middel van diverse opdrachten mijn persoonlijke doelen bereiken, de bedenkers van deze challenge hebben een heel programma ontwikkeld en ik ben heel erg benieuwd naar wat me te wachten staat.

Motivatie

Vorig jaar probeerde ik zelf door het roer om te gooien ook wat kilootjes kwijt te raken. Dit lukte aardig, maar na verloop van tijd stopte ik met sporten en lette ik niet meer op met mijn eten. Ik kan je vertellen dat de kilo’s die er toen af waren in het najaar ook weer snel terug op hun plek zaten. Beetje jammer, maar eigen schuld. Met de kilo’s kwamen ook de kwaaltjes weer terug, zoals mijn rugpijn, maar voelde me ook weer vaak moe en down. Het is nu toch echt tijd om hier verandering in te brengen. Mijn motivatie? Fit worden en vooral blijven om een goed voorbeeld voor Evie te zijn en gewoon alles te kunnen doen met Evie.

Van shit naar fit

Ik heb een aantal doelen die ik binnen een half jaar gerealiseerd wil hebben.

  • Ik wil vijf tot tien kilo afvallen
  • Ik wil een strakkere buik, benen en billen
  • Ik wil een betere conditie en een beter uithoudingsvermogen
  • Minder rugpijn (spieren buik en rug sterker maken)
De voorbereidingen

Het klinkt misschien gek, maar ik ben me een soort van mentaal aan het voorbereiden. Ik ga dus echt meer sporten terwijl ik daar echt een hekel aan heb. Toch is het de enige manier om mijn spieren te versterken. Daarnaast ben ik lekker aan het rondkijken naar lekkere magere recepten en heb ik Patrick dit weekend op pad gestuurd om gezonde boodschappen in huis te halen. Vandaag heb ik voor vijftig procent al kennis gemaakt met mijn nieuwe eetpatroon en in de andere vijftig procent heb ik alle ongezonde kliekjes in huis opgemaakt.

Updates

Tijdens de challenge zal ik regelmatig updates posten op mijn blog. Ik deel dan mijn vooruitgang en of het natuurlijk lukt de challenge vol te houden. Verder kun e ook op Twitter, Instagram en Snapchat (@meikevanmil) mijn inspanningen volgen. Dit is direct ook mijn stok achter de deur. Ik hoop natuurlijk wel een beetje op jullie support.

Volg en like ons:

3 thoughts on “Van shit naar fit challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.