Shoplog Action en Kruidvat

In december konden jullie mijn doelen voor 2016 lezen. Vandaag is het dan zover… tromgeroffel… jullie zijn getuigen van mijn allereerste shoplogvideo! Alle begin is lastig en ik denk dat ik dit alleen maar leer door te doen, een keer onderuit te gaan en weer op te staan om door te gaan.

Take one… Action

Ik ben afgelopen week bij de Action en Kruidvat geweest. Ik had een paar dingetjes nodig en kwam weer met veel teveel thuis. Dat heb ik wel vaker en zeker bij de Action. Ik loop daar veel te vaak zonder boodschappenlijst naar binnen. Ik had die ochtend al bedacht dat ik de buit op film wilde zetten. Tja, en dan moet je opeens je verhaal op camera doen. Door Snapchat begin ik inmiddels een klein beetje vertrouwd te raken met het kletsen tegen mijn telefoon, maar in één take een shoplog er op zetten is andere koek. Ik zeg één take, omdat ik nul verstand van editen heb.

Ctrl, alt, delete

Mijn eerste filmpje voelde heel ongemakkelijk en omdat ik de eerste keer geen flater wil slaan besloot ik het nogmaals op te nemen. Blij toe, want het tweede filmpje was een stuk beter. Nog een beetje twijfelend of ik hem wel online zou zetten ging ik proberen het tweede filmpje te editen op mijn telefoon. Daar maakte ik direct al één grote fout… Ik wiste het filmpje per ongeluk! Ik had hem nog nergens anders opgeslagen. Ik heb nog mijn best gedaan om te redden wat er te redden viel, maar het filmpje was echt weg.

Editen

Gelukkig is op YouTube genoeg te vinden over het editen en maken van filmpjes in Moviemaker. Dus na een paar tutorials te hebben bekeken ben ik aan de slag gegaan met mijn eerste filmpje. Voor een eerste keer vind ik het filmpje aardig gelukt. Er zitten nog wat foutjes in, heb last van het woordje euh en kijk niet altijd goed in de camera. Maar oefening baart kunst en dit kan alleen maar beter worden.

Tja, alle begin is moeilijk en deze shoplog is niet perfect. Voor degene die interesse hebben in de prijzen van de producten, die ben ik voor het gemak vergeten. Maar bij de Action was ik € 11,91 kwijt en bij Kruidvat € 20,55.

Genoeg gekletst, tijd om met de billen bloot te gaan. Hier is hij dan. Mijn allereerste shoplogvideo! Veel kijkplezier. Ik hoor graag wat jullie er van vinden. Misschien hebben jullie nog handige tips. Ik krijg graag jullie feedback, maar wees wel een beetje lief voor dit groentje.

 

 

Volg en like ons:

6 thoughts on “Shoplog Action en Kruidvat

  1. Leuk, gefeliciteerd!! Snap wel dat je het spannend vindt, vind ik ook. Ik heb ook mijn eerste video opgenomen, wat een werk zeg om alles uit te zoeken als je het voor de eerste keer doet. Als het lukt met omzetten naar het juiste bestand dan ga ik ‘m ook publiceren 🙂 . Stiekem best leuk toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.