Souvenir op canvas

Na een vakantie vincanvas fotod ik het heerlijk om de foto’s terug te kijken. Even lekker wegdromen bij de mooie momenten die we hebben gehad en nog even stilstaan bij dat fijne zonnetje terwijl het buiten waait en miezert. Nu ben ik zelf op vakantie altijd Piet Paparazzo, maar het hotel had ook een eigen huisfotograaf die langs de zwembaden liep om zijn diensten te verkopen. Wij hadden aangegeven geen interesse te hebben om foto’s te laten maken, maar Evie was het daar niet mee eens.

foto canvasZij zette haar mooiste glimlach op en begon te flirten met de camera. Ze was helemaal in haar element. Erg leuk om te zien. De fotograaf maakte een paar mooie plaatjes waarvan we twee op de dag van vertrek op een CD hebben laten zetten. Eén van deze foto’s hebben we via Pixum laten afdrukken op canvas.

Review
Pixum
is een online fotoservice. Zelf had ik er nog nooit van gehoord, maar de organisatie is veertien jaar geleden in Duitsland opgericht en inmiddels actief in heel Europa. Pixum heeft een gevarieerd aanbod van fotoproducten. Zo kun je gewone afdrukken bestellen, maar ook XXL-posters, fotoboeken, foto’s op canvas of een kalender.

canvas fotoNa het bestellen kreeg ik direct per e-mail een bevestiging met alle belangrijke informatie. In mijn eigen account kon ik de bestelling volgen. Ik kon direct zien wanneer de bestelling was verzonden. Ik had mijn bestelling binnen een week per post ontvangen, netjes volgens de aangegeven tijd. De foto ziet er goed uit en is netjes tot over de rand van het raamwerk gedrukt. Met de meegeleverde spiesjes kun je de canvas goed spannen. Ik heb een canvas van 30 x 40 cm besteld en met zijn € 28,99 is dit een hele mooie prijs voor de kwaliteit die je ontvangt.

 

* Voor deze post is betaald en/of heb ik producten ontvangen.

Volg en like ons:

One thought on “Souvenir op canvas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.