Tag: Liebster-award

Dit weekend werd ik getagd door Romy van Dochterlief voor de Liebster-award. Ik had deze tag al wel her en der voorbij zien komen en het is leuk om op deze manier de blogger achter de blogs weer een beetje beter te leren kennen. Ik vind het erg leuk om deze tag nu te ontvangen.

De Liebster-award is ooit bedacht door iemand die door middel van verschillende vragen startende bloggers wilde leren kennen. Van Romy heb ik 11 leuke vragen ontvangen die ik graag beantwoord.

Welk liedje is jouw guilty pleasure?

Zijn de liedjes uit de jaren 80 en 90 niet allemaal een guilty pleasures? Ik ben echt fan van Het Foute Uur. In mijn tienerjaren was ik ontzettend fan van de Backstreetboys. Mijn kamer hing van voor naar achteren vol met posters. Altijd leuk om deze liedjes mee te blèren.

Wat is jouw favoriete vakantieland?

Ik denk dat Griekenland mijn favoriete land is en dan met name de eilanden.

Jeans en sneakers of jurkje met hakken?

Niet heel praktisch wanneer je met een dreumes op pad bent, maar ik hou van een jurkje met (hoge) hakken. Mijn kast ligt vol met pumps die ik door rugklachten en een wandelende dreumes tegenwoordig nog maar weinig draag.

Wat vind je het leukste karaktereigenschap van je kind?

Haar eigen willetje. Evie is lekker eigenwijs en weet precies wat ze wel en wat ze niet wil.

Wat staat er op nummer 1 op jouw bucketlist?

Ik heb niet echt een bucketlist. Er zijn natuurlijk wel dingen die ik graag zou willen doen. Ik hou niet van parachute springen, bergen beklimmen of bungeejumping. Met hoogtevrees en reisziekte blijf ik liever met beide benen op de grond dus deze activiteiten hebben mijn lijst niet gehaald. Wat staat dan wel op de lijst? Allereerst wil ik graag Evie groot zien worden en verder zijn er nog wel een aantal steden in Europa die ik graag zou willen ontdekken, zoals Berlijn en Rome.

Waar kan jij enorm chagrijnig van worden?

Als dingen niet gaan zoals ik dat wil. Ik ben een perfectionist en doe liever dingen zelf dan dat ik een ander zie ‘klungelen’. Als er iets mis gaat geef ik mijzelf dan ook liever de schuld.

Welk goed voornemen heb je nu al verbroken?

Het wekelijks sporten. Ik ben in december lekker fanatiek begonnen. Het ging hartstikke goed totdat we hier met een ziekenboeg kwamen te zitten. Nadat je 1 of 2 keer niet bent geweest is het steeds makkelijker om niet meer te gaan. Ik merk wel dat het direct weer minder goed gaat met mijn rug en heb wel besloten weer te gaan.

Wat is je lievelingseten?

De hotwings van Kentucky Fried Chicken. En verder ben ik gek op pasta.

Wat is je favoriete Quote?

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen.

Wat is je populairste blogpost op je blog tot nu toe? Waarom denk je?

Ik heb in Google Analytics gekeken en mijn populairste post gaat over snotogen. Ik ben eens nagegaan waarom, maar dit artikel is zeer goed vindbaar in Google.

Wat vind jij het leukste aan bloggen?

Het leukste is toch wel dat je zo lekker je ei kwijt kunt. Lekker dingen van je afschrijven. Dit deed ik eigenlijk altijd al op papier, maar dit belandde dan meestal in de prullenbak.

The nominees are…

Ik wil graag het stokje doorgeven aan Thea van Bampraat, Dineke van Lippenstift & Luiers en Odile van Go Mommy Go. Hopelijk willen jullie deze tag met de onderstaande vragen invullen. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

 1. Waar kan ik je voor wakker maken?
 2. Als je een dag in de schoenen van een ander zou mogen staan wie zou je kiezen? En waarom?
 3. Omschrijf jezelf in 3 woorden.
 4. Zomer of winter?
 5. Wat is jouw levensmotto?
 6. Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
 7. Wat is jouw grootste droom?
 8. Wat is je populairste blogpost op je blog tot nu toe? Waarom denk je?
 9. Wat vind jij het leukste aan bloggen?
 10. Wat doe jij naast het bloggen nog meer?
 11. Waar ben je het meest trots op?
Volg en like ons:

6 thoughts on “Tag: Liebster-award

 1. Leuke antwoorden! Ook leuk dat je me hebt genomineerd. Ik was laatst ook al door een papa genomineerd en heb hem toen niet gedaan omdat ik hem een tijdje terug al eens heb gedaan, maar als ik twee keer genomineerd ben, moet ik eigenlijk wel haha! Nog even tijd vinden maar ik laat je weten wanneer hij online staat 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.