Tag: My Breast Friends

Vandaag ga ik met de billen… uhm… borsten bloot. Niet letterlijk, maar in de My Breast Friends Tag (#mybreastfriendstag). En ik ben niet alleen, vandaag gaan meer bloggers met de borsten bloot. Samen met een groepje bloggers hebben we deze tag in het leven geroepen. Het begon als een grap over de veranderingen van je lijf, maar met de Bortkankermaand (oktober) in het verschiet, vonden wij dit een goede manier om hier alvast aandacht voor te vragen.

My breast friend tagZou je ooit iets aan je borsten laten veranderen (plastische chirurgie)?

Ik ben tevreden met wat ik heb. Ik zou op dit moment geen reden zien waarom ik iets aan mijn borsten zou willen veranderen. Ik weet natuurlijk niet wat de toekomst voor mijn borsten in petto heeft, maar als ik echt ongelukkig zou zijn en een goed gevulde bankrekening zou hebben, dan zou ik het wel doen.

Wat is jouw favoriete kleur bh?

Ik draag veel donkere kleding dus zwart en grijs zijn favoriet. Voor de zomerse maanden nude en roze. Zo nu en dan koop ik wel eens een ander kleurtje, bijvoorbeeld als ik nieuwe kleding heb gekocht met een specifieke kleur.

Controleer jij ze wel eens?

Heel af en toe en dan eigenlijk altijd globaal. Ik weet dat er een hele beschrijving bestaat om je borsten goed te controleren, maar net als bij andere dingen neem ik er niet goed de tijd voor terwijl het wel belangrijk is om het goed te doen.

Komt borstkanker voor in jouw familie?

Nee, gelukkig niet en hoop van harte dat dit ook niet gaat gebeuren.

Indien van toepassing, zijn je borsten veranderd tijdens/door je zwangerschap(pen)?

Natuurlijk zijn ze veranderd. Na een zwangerschap en borstvoeding is dat ook heel logisch denk ik. De zwaartekracht heeft zijn werk gedaan en de jaartjes beginnen ook een beetje te tellen. Al moet ik wel zeggen dat ze nu, na meer dan een jaar te zijn gestopt met borstvoeding, bijna in oude glorie zijn hersteld.

Hebben jij en/of je man een naam voor je borsten?

Uhm…. Nee.

Ken je de stichting Pink Ribbon?

Jazeker. Deze stichting vraagt aandacht voor borstkanker en zamelt geld in voor onderzoek naar borstkanker.

Wat is het eerste wat in je opkomt als je aan borstkanker denkt?

Ik denk dan aan pijn, verdriet, ziekte en vechten.

Ben je benieuwd naar de antwoorden van de andere bloggers? Neem snel een kijkje bij Gwen, Simone, Saskia, Joyce, JosanFleur, Judith, Jess, Lieke, Angela en Geertje. Hou ook de website van Minke in de gaten, want ook zij geeft binnenkort antwoord op deze vragen. Wil je meer weten over het thema van de Borskankermaand? Op de website van Pink Ribbon kun je hier meer over lezen. Uiteraard mag je de tag overnemen, laat dit dan even weten. Download hier de afbeelding die je voor je foto kunt gebruiken.

Volg en like ons:

8 thoughts on “Tag: My Breast Friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.