Tag: Sunshine Award

sunshine award

Tijdens de vakantie werd ik door Debbie van Day-Dreamer.nl genomineerd voor de Sunshine Award. Ik heb deze al op meerdere blogs voorbij zien komen. Als ik het goed heb is het bedoeld om een blog in het zonnetje te zetten. Ik hou van de zon en een beetje extra zonneschijn in het najaar is nooit weg. Ik deel zeven feiten over mijzelf. Normaal gesproken nomineer je dan opnieuw zeven blogs, maar aangezien ik deze bij veel van de blogs die ik volg al heb gezien doe ik dit niet. Heb je behoefte om het zonnetje over je blog te laten schijnen, neem deze tag dan over. Ik ben benieuwd naar jouw feiten.

Hieronder mijn zeven feitjes:

  1. Ik word hebberig van schoenen (pumps), portemonnees en tassen. Als ik vroeger iets moois in een winkel zag kocht ik het gewoon. Dit ligt tegenwoordig wel iets anders, omdat ik mijn geld liever aan Evie uitgeef, maar het kriebelt nog steeds.
  2. Ik ben een kaasmonster. Nu ik wil afvallen probeer ik zo min mogelijk kaas in huis te halen, want een blok kaas in huis betekent dat deze door mij alleen wordt opgesnoept. Ik eet graag blokjes kaas, kaas met brood en kaasfondue. Toevallig hebben wij deze week voor het eerst sinds een paar weken weer kaas in huis gehaald en ik ben direct weer blokjes aan het snoepen.
  3. Ik kan soms op de klok kijken voor de tijd en daarna tot de conclusie komen dat ik nog niet weet hoe laat het is (en dan nog een keer kijken).
  4. Ik was altijd heel geduldig, maar sinds mijn zwangerschap ben ik hier een stukje van kwijtgeraakt.
  5. Ik ben een echte zon aanbidder en ik droom er wel eens van om te verhuizen naar een plek waar de zon altijd schijnt. Tja, waarschijnlijk komt het hier toch niet van, maar dromen mag.
  6. Ik kan niet zingen, maar blèr uit volle borst mee met de meest foute hits op de radio. Daar wordt ik nu echt blij van. Onder een hete douche zing ik het hoogste lied.
  7. Ik vind het heerlijk om met mijn camera onder de arm een uurtje te gaan fietsen. Ik doe dit eigenlijk veel te weinig. Met alle mooie herfstkleuren is dit wel een mooi moment om eens te doen.
Volg en like ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.