Tag: Van tien naar één

Zo nu en dan is het leuk om na te denken over allerhande vragen. Persoonlijk vind ik antwoorden van een ander lezen altijd erg leuk, zo leer je de mens achter de blogger nog beter kennen. Het is al weer even geleden dat ik deze tag voorbij zag komen, maar heb hem wel direct opgeslagen om hem in te vullen. Ik heb even tijd nodig gehad om goed over de antwoorden na te denken, maar vandaag komt de tag dan toch echt online. Van tien dingen naar één ding over mij.Wat vinden jullie van mijn antwoorden? Wees vrij om de tag over te nemen, ik ben nieuwsgierig naar de antwoorden.

10 dingen over mijzelf

 • Ik word hebberig van schoenen en tassen
 • Ik ben in het bezit van liters nagellak om te matchen bij elke outfit
 • Ik kan heel lui zijn
 • Ik wil alles goed doen
 • Ik ben niet in de wieg gelegd om een huismus te zijn
 • Je kunt me uit bed halen voor kaasfondue (kaasmonster), een maïskolf met roomboter en Kentucky Fried Chicken hotwings
 • Ik ben heel geduldig
 • Ik lust graag een wijntje, maar een cocktail gaat er ook in
 • Ik kan niet uitslapen
 • Ik zing altijd uit volle borst mee met het Foute uur op Q-music en schaam me hier niet voor (guilty pleasures)

9 dingen die ik leuk vind

 • Mijn gezin, Evie en Patrick
 • Met vriendinnen uit eten gaan
 • Dansen
 • Schrijven
 • Fotograferen
 • Knuffelen met Evie
 • De geur van de zomer
 • Een terrasje pakken
 • Koken

8 dingen die ik niet leuk vind

 • Spinnen
 • Fruitvliegjes
 • Winkelen (ik heb een hekel aan graaien in een berg kleding aan overvolle rekken)
 • Een overvolle trein
 • Bad hair day
 • Boodschappen doen op zaterdag
 • Een poepluier die heeft gelekt
 • Sporten

7 plekken waar ik graag ben

 • Thuis
 • Zuid-Europa
 • Werk (tja, daar kan ik even mijzelf zijn om vervolgens om 17.00 uur weer heel snel thuis te willen zijn)
 • Festivals
 • Strand
 • In de trein op weg naar huis
 • Bij mijn ouders

6 manieren om mijn hart te winnen

 • Lieve briefjes schrijven
 • Evie aan het lachen maken
 • Mij aan het lachen maken
 • Zomaar een knuffel geven
 • Een ontbijtje op bed
 • Mij verrassen

5 plaatsen en/of landen waar ik nog (terug) heen wil

 • Berlijn wil ik graag bezoeken voor een stukje geschiedenis.
 • New York lijkt mij enorm indrukwekkend.
 • In Rome zou ik graag willen verdwalen met mij fotocamera (dat geldt overigens voor veel meer steden in Europa)
 • Pyramides in Egypte
 • Nog meer Griekse eilanden. We hebben al een aantal eilanden gezien. Het is een mooi land, de mensen zijn heel typisch. Heel vriendelijk en tegelijk heel stug. We hebben Kos, Rhodos, Corfu en Kreta gezien, maar het lijkt mij wel wat om een keer te eilandhoppen.

4 dingen/personen waar ik niet zonder kan

 • Evie en Patrick
 • Telefoon (en oplader)
 • Ouders en zusje
 • Een goedgevulde luiertas

3 Lievelingsliedjes 

2 wensen

 • Dat we als gezin samen veel leuke dingen gaan doen (en het liefst nog héééél lang)
 • Dat Evie heel gelukkig wordt/is

1 laatste woord

 • Geniet van elke dag
Volg en like ons:

5 thoughts on “Tag: Van tien naar één

 1. Het voelt een beetje alsof we in jouw dagboek mogen lezen. Je schrijft heel open waardoor je het idee krijgt je beter te leren kennen idd. Er zijn veel overeenkomsten en een paar verschillen denk ik als ik het in zou vullen. Leuk dat het ingevuld hebt.

 2. Vind het toch ook nog leuk om te reageren en wat verschillen te noemen:
  4 weken geleden heb ik voor het eerst in mijn leven! nagellak op mijn tenen gekregen. mijn nichtje had mijn nagels van mijn voeten blauw gekleurd. Ik vond het mooi. Vorige week heb ik voor het eerst in mijn leven nagellak gekocht. Donker rood. Deze heb ik zelf opgedaan en best goed gelukt al zeg ik het zelf.

  Ik lust geen kaas, alleen jonge die dus niet naar kaas smaakt.

  Ik tennis graag

  Ik kan niet alleen uitslapen, ik kan altijd slapen.

  De hekel aan spinnen wil ik wat breder trekken, ik heb een hekel aan insecten. En zo heb ik ook een hekel aan openbaar vervoer.

  Verder kan ik me in al je punten wel herkennen. Zo is schrijven mijn lust in mijn leven en als ik geen foto’s kan maken en vooral bekijken ben ik diep ongelukkig.
  Griekenland is ook mijn favoriet, heb ooit heel burgerlijk met mijn tante een cruise gemaakt langs alle Griekse eilandjes, fantastisch. Zon, zee, strand ik hou ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.