Tag: Wat als je moet kiezen?

Ik werd door Yasmin getagd om keuzes te maken. Deze tag werd door Tips voor papa’s bedacht. In deze tag geef ik antwoord op alledaagse dillema’s. Welke snack eet ik het liefste? Pak ik de fiets of de auto? En kom er achter of ik een ochtend- of avondmens ben.

Op de fiets: wind tegen op de heenweg of terugweg?

Op de fiets heb ik liever op de heenweg graag wind tegen. Als ik een flink stuk heb gefietst en moe ben wordt ik graag naar huis geblazen.

Zomer of winter?

Daar kan ik heel kort over zijn: zomer. Ik heb een hekel aan regen, kou, dikke truien en weinig daglicht. Geeft mij maar zon, warmte en veel licht. Ik ben dan graag buiten en voel me fijner. Ik kan echt last hebben van een winterdepressie.

Frikandel of kroket?

Als je me echt blij wil maken bij een snackbar dan kies ik voor kippenvleugeltjes. Maar als ik moet kiezen ga ik voor een frikandel speciaal.

Fiets of auto?

Deze is lastig. Als het mooi weer is ga ik graag fietsen. Lekker bewegen, frisse lucht opsnuiven en Evie kijkt op de fiets haar ogen uit. Met de auto heb je meer vrijheid en kan ik familie bezoeken. En veel familie woont niet om de hoek. Dus… ik ga voor de auto. Een cabrio voor de frisse lucht.

Apple of Android?

Ik ga voor Android. Ik gebruik al jaren Android en snap niets van Apple.

Ochtend of avond?

Ik ben een ochtendmens. In de ochtend ben ik scherp en klets ik de oren van je hoofd. Het liefste lig ik al om 21.00 uur in mijn bed. Maar ja naast een baan en Evie zijn de avonden de uitgelezen kans om te schrijven, op te ruimen en niet te vergeten qualitytime met Patrick. Ik moet me er dus soms overheen zetten dat ik een ochtendmens ben.

Vroeg beginnen met werken of laat thuis?

Ik begin graag vroeg. Ik ben een ochtendmens en dus op mijn best in de ochtend. Helaas is het door reistijd en het ochtendritueel niet mogelijk om heel vroeg te beginnen. Nu start ik op mijn werk om 8:30 uur, maar zou liever om 8:00 uur al beginnen. Om op tijd op mijn werk te komen gaat mijn wekker al om 5:45 uur. Had ik al gezegd dat ik reistijd heb? Op deze manier eten wij wel elke avond met z’n drieën. Als ik nog later zou beginnen zou dat minimaal drie keer per week niet lukken.

Speelgoed met of zonder geluid?

Dat vind ik een lastige. Met geluid kan vreselijk irritant zijn en zonder geluid is naar mijn idee voor baby’s minder leuk. Aangezien Evie nu een peuter is kies ik voor speelgoed zonder geluid. Evie heeft een levendige fantasie en speelt veel met speelgoed zonder geluid en maakt daar haar eigen verhaal bij. Ik merk dat ze het speelgoed met geluid vaker links laat liggen terwijl zij dat als dreumes juist het leukste vond.

Vlees of vis?

Ik vind vis heel vies dus vlees. Een stuk witvis als in kibbeling of vissticks vind ik nog te eten, maar voor de rest… blegh! Doe mij maar een lekkere medium gebakken biefstuk.

Baby of dreumes?

Elke fase heeft zo zijn charmes, maar als ik moet kiezen, kies ik voor een dreumes. Een dreumes is denk ik wel vermoeiender, maar je hebt veel meer interactie.

Zoon of dochter?

Ik heb geen vergelijkingsmateriaal met alleen een meisje in huis, maar ik denk dat ik wel echt een meisjes mama ben. Lekker knutselen en tutten. Evie is overigens wel een echte plassenstamper, voetballer en steentjes verzamelaar naast dat ze altijd d’r haar mooi wil hebben en dit in de spiegel wil bekijken. Evie is denk ik het beste uit twee werelden.

Wat vonden jullie van mijn antwoorden? Neem deze tag gerust over, maar vergeet niet mij en de bedenker van deze tag te noemen.

Volg en like ons:

5 thoughts on “Tag: Wat als je moet kiezen?

  1. Super dat je hem hebt ingevuld! Het grappige is dat, als ik die verschillende verhalen lees, je echt ziet hoe verschillend iedereen kan zijn. Ik heb bijna alle dilemma’s al in 2 antwoorden voorbij zien komen en iedereen heeft daar ook zijn/haar goed onderbouwde reden bij, super!
    Ik ben in ieder geval weer wat meer over jou te weten gekomen 👍🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.