Tekenbord van Nijntje

Ik vind Nijntje ontzettend leuk. We hebben in de afgelopen maanden dan ook heel wat dingen van Nijntje in huis gehaald. Boeken, knuffels, lampjes en speelgoed. Evie vindt Nijntje (oftewel Nijne) ook erg leuk en herkent het figuurtje. Aangezien alle ontwikkelingen snel gaan was het nodig om weer uitdagend speelgoed voor Evie aan te schaffen. Dat is natuurlijk ook gewoon heel leuk.

Nijntje tekenbordWij proberen haar speelgoed aan te passen aan haar interesses (en ontwikkelingen). Zo proberen we haar steeds uit te dagen. Het is leuk om te zien hoe blij ze is wanneer ze weer eens nieuw speelgoed ziet staan dat speciaal voor haar is. Trots gaat ze kijken wat ze allemaal kan met het speelgoed. Daarna is het grote uitproberen begonnen en dat levert gezellige momenten op.

Nijntje tekenbord

Online vond ik voor Evie een magnetisch tekenbord van Nijntje. Een potloodje met magneetje tovert verschillende kleurtjes op het tekenbord. En met dezelfde snelheid kun je het tekenbord ook weer wissen. Daarbij zitten kleine magneetjes in de vorm van een ster, hart en driehoek. Wanneer je deze tegen het tekenbord houdt verschijnt de vorm. Evie weet ons goed voor de gek te houden. Papa of mama moet iets tekenen op het bord en Evie haalt het heel snel weer weg. Leuk om te weten is dat Evie dan het hardst om haar eigen grapje kan lachen.

Volg en like ons:

2 thoughts on “Tekenbord van Nijntje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.