Tips voor wendagen

Wanneer je na je verlof weer gaat werken en je kindje naar een kinderdagverblijf gaat, komt het moment dat je je kindje moet achterlaten bij een ander. Ik schreef al een stukje over hoe de wendagen eigenlijk voor moeders zijn. Hierna wat tips om de uren die je voor je zelf hebt door te komen. Voor je het weet ligt je kleintje weer in je eigen armen.

  1. Ga lekker naar de kapper of schoonheidsspecialist om jezelf te laten verwennen. Vaak ook nog een sociaal uitje, omdat deze mensen zijn gespecialiseerd in een ‘babbeltje’ maken. Goede afleiding en jij kunt deze vreselijke uren van je af praten.
  2. Lees eens een boek. Dat heb je vast niet meer gedaan sinds de geboorte van je baby.
  3. Doe het achterstallige werk in het huishouden. Muziek hard en gaan! Ik kan hier soms echt van opknappen als ik na een paar uur zwoegen door het huis kijk en alles weer fris is. Ik heb me inmiddels wel neergelegd bij het feit dat ik nooit een ‘VTwonen’ huis zou hebben.
  4. Duik lekker terug je bed in. Die nachtvoedingen hakken er in en die gemiste uren slaap je waarschijnlijk nooit meer bij, maar alle kleine beetjes helpen.
  5. Uitgebreid lunchen thuis, maar buiten de deur kan ook.
  6. Winkelen en jezelf trakteren op een nieuwe outfit.
Volg en like ons:

One thought on “Tips voor wendagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.