Vakantie: Een sfeerimpressie van onze midweek

Wij hebben vakantie gehad! En het was heerlijk. Wij hadden twee weken vakantie waarvan we in de eerste week een midweek naar Groesbeek zijn geweest. In de tweede week van onze vakantie waren we lekker thuis. Zo konden we nog even van het mooie weer genieten en in onze eigen regio leuke vakantie-activiteiten doen. We gaan nu nog van het laatste weekend genieten alvorens we weer terug naar kantoor gaan. Ik wil jullie graag meenemen naar Groesbeek, naar camping De Oude Molen. Daar begon onze vakantie.

Vlak langs de Zevenheuvelenweg ligt camping De Oude Molen. Wij huurden daar voor een midweek vakantie een mobile home. Vooraf waren de weersvoorspellingen niet heel best en het was niet elke dag weer om het zwembad in te duiken, maar uiteindelijk hebben we maar één echt slechte dag gehad.

Activiteiten

Elke dag werden activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Dieren voeren in de dierenweide, Luuk Truc die spellen doet, hoe kan het ook anders, bingo en een treintje die op de camping, maar ook in de omgeving rond rijdt.

Onze laatste dag van de vakantie was het weer slecht en zijn we naar een krijspaleis geweest, de Pret-Inn. Evie had daar de tijd van haar leven. Deze dag sloten we af met pannenkoeken midden in de bossen op de Duivelsberg.

Filmpje

We hebben ontzettend van onze vakantie genoten. Ik neem jullie met het onderstaande filmpje graag mee.

 

Volg en like ons:

One thought on “Vakantie: Een sfeerimpressie van onze midweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.