Valentijnsdag

ValentijnsdagDeze week werden wij door Evie verwend. Maandag uit het kinderdagverblijf kwam ze me heel lief een cadeau brengen. Een rol rood papier met hartjessnoepjes. Mijn moederhart smolt alleen al bij het zien van de glinstering en trots in haar ogen toen ze het cadeau gaf. Samen hebben we het uitgepakt en het gedichtje voorgelezen.

Ook al ben ik nog wat klein om mee te doen aan Valentijn,
Als ik jullie zie word ik reuze blij.
Jullie zijn de liefste papa en mama voor mij!

Mijn Valentijnsdag, waar we normaal gesproken niets aan doen, kan al niet meer stuk.

Date night
Het was alweer bijna een jaar geleden dat wij samen uit eten zijn geweest dus het werd hoog tijd. Het is voor mij belangrijk dat ik bepaalde zaken ga loslaten en Evie een avond overdragen aan een oppas hoort hier ook bij. Hulde aan de oppas die date night mogelijk heeft gemaakt.
Dit moeten we echt weer vaker doen. We hebben lekker tapas gegeten en gewoon weer eens ouderwets gekletst (en nee, niet alleen over Evie). Ik kan niet wachten tot ons volgende uitje. Dan gaan we samen een nachtje weg en gaat Evie uit logeren.

Hoe is jullie Valentijnsdag? Hebben jullie post ontvangen van een stille aanbidder of heeft je kindje je ook zo verwend met een knutselwerkje?

Volg en like ons:

2 thoughts on “Valentijnsdag

  1. Leuk he, als die kleintjes cadeautjes voor je ‘maken’. Op mijn werk maken we ook altijd leuke cadeautjes voor de papa’s en mama’s. En gezellig dat jullie lekker uiteten zijn geweest, ik ben gek op tapas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.