Een vraag voor mama #3

Kan iemand de tijd even stil zetten? De maand november is alweer voorbij. Voor we het weten is het 2016. Daarbij werd Evie ook twee jaar in november en dat is dan toch weer een hele mijlpaal. Hebben jullie de update van oktober al gelezen? Wat vonden jullie ervan? Ook in november heb ik weer antwoord gegeven op een aantal vragen. De antwoorden resulteren in allerhande random weetjes over mij als mama en mijn gezin. Lees snel verder voor de weetjes van november.

November

6 november – Wanneer Evie ziek is mag ze in hoge uitzondering bij ons in bed slapen. Toevallig is dit de laatste week van de maand weer een aantal keer gebeurd.

7 november – Ik heb een groot gedeelte van de dag de intro van Bumba in mijn hoofd.

9 november – Ik shop vaker voor Evie dan voor mijzelf.

13 november – Met Evie eten we bijna altijd aan tafel.

16 november – Roger het witte konijn is de favoriete knuffel van Evie en gaat overal mee naartoe.

25 november – Vorige week had ik voor het laatst de slappe lach. Ik was mijn bril vergeten en Patrick kwam deze samen met Evie naar mijn werk brengen. Ik ontving een geluidsfragment op de Whatsapp waarin zij samen zingen op I will Survive. Ja, echt waar, ze zingen samen. Ik luister terwijl ik dit schrijf het fragment terug en de tranen rollen alweer over mijn wangen van het lachen.

30 november – Ik denk dat ik redelijk slaag in het maken van traktaties. Het is me inmiddels al twee keer gelukt (nummer 1 en nummer 2)

Ik ben wel even benieuwd wanneer had jij voor het laatst de slappe lach?

Volg en like ons:

3 thoughts on “Een vraag voor mama #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.