Een vraag voor mama #4

De maand december is voor bij en ik heb ook deze maand weer elke dag antwoord gegeven op een vraag. Dit doe ik vijf jaar lang elke dag. Op deze manier wil een soort dagboekje bijhouden over mij en mijn gezin. Dit begon allemaal met de aanschaf van een boek. December is een drukke maand, de maand van alle feestdagen en voor mij was het ook een maand van bezinning. Ik heb niet heel veel geblogd, maar vooral nagedacht over mijn doelen. Ondertussen heb ik uiteraard een mooie selectie gemaakt van weetjes die ik vandaag met jullie deel.

December

1 december – Eigenlijk vind ik dit direct een hele belangrijke. Ik hoop dat Evie zorgeloos is. Zorgen hebben op deze leeftijd lijkt mij niet normaal.

3 december – Mijn favoriete accessoire is… Mijn telefoon. Tenminste als deze ook als accessoire mee telt. Ik heb niet heel veel accessoires als het gaat om sieraden bijvoorbeeld. Ik draag geen riemen en sjaaltjes vind ik te warm. Mijn telefoon daarentegen zou eigenlijk voor elke outfit een ander hoesje moeten hebben.

7 december – Ik heb het heel erg getroffen met Patrick. Hij doet heel veel in het huishouden.

11 december – Ik geef niet makkelijk toe om een ruzie te vermijden. Ik ben wat dat betreft te koppig en te eigenwijs.

15 december – Ik denk dat andere moeders beter in opruimen zijn dan ik.

22 december – Twee weken geleden zijn Patrick en ik voor het laatst alleen op stap geweest. We zijn lekker uit eten geweest bij een tapas restaurant.

24 december – Kliekjesdag! Kerstavond hebben wij niet uitgebreid gevierd. Wij hebben met z’n drieën genoten van de kliekjes.

29 december – Ik denk niet dat ik een allerleukst moment kan kiezen met Evie. Er zijn er zoveel. Waar ik vooral van geniet is van spontane knuffels en kusjes.

31 december – ik hoop aankomend jaar gezonder te leven, af te vallen en een betere conditie te hebben. Ik deelde eerder mijn goede voornemens al. Het draait vooral om lekker in mijn vel zitten en sommige dingen gewoon te doen. Heb jij mijn voornemens al gelezen?

Tot slot heb ik ook nog een vraag voor jullie. Wat is jouw mooiste moment met je kind in 2015?

Volg en like ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.