We gaan op reis met een baby en nemen mee…

Op reis met babyAfgelopen weekend zijn we er eens even lekker uit geweest. Twee nachten weg met z’n drieën. Met dank aan lieve Patrick die mij dit cadeau heeft gedaan voor mijn verjaardag. Dit was gelijk een goede oefening voor de vakantie. Wat nemen we mee, waar moeten we rekening mee houden en hoe reageert Evie op een vreemde omgeving. We hebben genoten.

Twee nachten met een baby op reis staat gelijk aan een hele volksverhuizing. Vooraf had ik een lijst gemaakt met dingen die we nodig zouden kunnen hebben. Ik heb me laten inspireren door deze lijst. Laten we voorop stellen dat we veel te veel hadden meegenomen, maar liever teveel mee dan opeens zonder te zitten. Enfin, we zijn met twee trolley’s, een luiertas, buggy en een kinderrugzakje met speelgoed de deur uit gegaan.Vroeger namen we ieder een eigen trolley mee, maar nu moesten wij inschikken tot één trolley samen delen en de andere trolley voor Evie.

We hebben een heerlijk weekend gehad. Dankzij een goede babyfoon was het zelfs mogelijk om een avond met z’n tweeën uit eten te gaan (niet dat ik heel rustig zat in het hotelrestaurant). Tja, onze plannen waren al uitgestippeld en als ik weken van te voren had geweten dat het 35 graden Celcius zou zijn, was ik natuurlijk verkoeling gaan zoeken, maar wij hebben een ritje Diergaarde Blijdorp gedaan.

Evie heeft nog niet alles meegekregen, maar de giraffen en het Oceanium vond ze prachtig. Vanaf een hoge brug konden we de giraffen aanschouwen. De giraffen liepen richting deze brug, hierdoor stonden we oog in oog met deze mooie dieren. En Evie? Die had een glimlach van oor tot oor. Wat geweldig om te zien. Later in het Oceanium (met airco) keek Evie verwonderd rond en probeerde ze de vissen te pakken. Genieten.

Zo’n weekendje weg met baby was wel even omschakelen. De laatste keer waren we met z’n tweeën (uhm, drietjes. Evie was zo groot als een knikker) en ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Het was even goochelen met flesjes, hapjes en slaapjes, maar het is gelukt. Dit was de generale repetitie voor onze vakantie. Ik ben helemaal gerust gesteld. Evie kunnen we met een gerust hart in en vreemd bedje leggen en gaat heerlijk slapen. Nu hopen dat dit over twee maanden weer zo kan op onze vakantie.

Volg en like ons:

One thought on “We gaan op reis met een baby en nemen mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.