Winactie: Mamablogger Paashop

Winactie gesloten

 

Wat leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Vandaag hebben 45 mamabloggers een hele leuke Paashop! Deze bloghop is door Yvonne van Kidzblogger geïnitieerd en bedoeld om je kennis te laten maken met de een aantal leuke mamablogs die Nederland en België rijk zijn. De Paashop moet natuurlijk wel een feestje zijn en daarom kun je bij elke blogger een leuke prijs winnen.

Mamablogger PaashopMamablogger Paashop

Vandaag kun je bloghoppen. Via de bloghop kun je op een leuke manier kennis maken met andere blogs. Als mijn blog niet je startpunt is ben je hoogstwaarschijnlijk via de blog van Rory van 40 en voor het eerst moeder bij mij terecht gekomen. Heb je ook andere blogs van Rory gelezen? Ze gaan over onder andere moederschap op latere leertijd. Later in dit blog stuur ik je door naar een andere blogger. Deze stuurt je op haar beurt ook weer door. Je bent klaar met de volledige bloghop als je eindigt bij je beginpunt.

Voor degenen die mij nog niet kennen. Ik ben Meike, 33 jaar en al bijna achttien jaar gelukkig met Patrick. Samen hebben wij een dochtertje, Evie, van drie jaar en op dit moment ben ik negentien weken zwanger. Ik blog inmiddels 3 jaar over de ontdekkingstocht van moeder en kind. Afgelopen maanden was het rustig op de blog door een burn-out waar ik nu langzaam van aan het herstellen ben. Momenteel staat de blog vooral in het teken van de zwangerschap.

Hop hop hop

Genoeg over mij, tijd om jullie door te sturen naar de volgende blogger, Sarah. Sarah blogt op Little family of 3 over haar leven. Ze is en dierenvriend, make-up addict en mama van dochtertje Enora. De blog was in het beginsel een dagboek voor familie en vrienden over alle ins en outs van Enora, maar in 2015 besloot ze om meer met haar blog te doen. Een leuke mama- lifestyleblog die ik zeker nog vaker ga bezoeken.

Hema CadeaukaartWinactie

Zoals gezegd kun je ook op dit blog meedoen aan een winactie. Ik ben namelijk fan van Hema. Als blogger word ik blij van alle notitieboekjes, memoplakkers in alle soorten en maten en ander schrijfgerei. Nu ik zwanger ben struin ik ook regelmatig even op de babyafdeling rond. Ik wil jullie deelgenoot maken in mijn enthousiasme voor Hema en geef een cadeaukaart ter waarde van € 15,00 weg. Het enige dat je moet doen is hieronder een reactie achterlaten dat je meedoet met de winactie. Meedoen kan tot en met 15 april 2017. Zorg ervoor dat je meedoet met een geldig e-mailadres, want de winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Ik zou het lief vinden als je me volgt op Facebook, Twitter of Instagram. En vertel vooral vrienden en familie over deze leuke Paashop. Veel plezier met de Mamablogger Paashop. Je kunt nu gauw naar de volgende blog hoppen.

 

Volg en like ons:

139 thoughts on “Winactie: Mamablogger Paashop

 1. Ik ben dol op de hema. Dus ik doe mee. Ik vind de naam Evie ook erg leuk. Mijn dochter heet ook zo. Gefeliciteerd met je zwangerschap!

 2. Hop hop, ik hop mee, de Paashaas brengt hopelijk iets moois voor ons mee??

  Hier is mijn startpunt van de Paashop en ben gelijk aangenaam verrast!! Ik ben ook zoooo ontzettend dol op de HEMA en kan er werkelijk uren struinen. De kleding voor kids is zoooo fijn en wisselt regelmatig van collectie. Ik kom dus nooit met lege handen thuis #guilty

  Ik zou het dus ergggggg leuk vinden om een kansje te maken!!

 3. Leuk dat je meedoet met de hop!zo leer ik je blog kennen en hij is heel leuk! Geniet van het bloggen en van je (nieuwe) lezers!
  En een cadeaubon van de hema wha wie wil dat nou niet! Ik doe mee! Fijne aanloop naar pasen

 4. Hema!!!
  Ik herinner me dat de 50/56 bodytjes van Hema met Jip en Janneke indertijd met mijn zoon zijn meegegroeid tot ie in een 74 paste haha
  Misschien niet de bedoeling, maar wel superhandig! Want ze bleven wel in prima staat – ook al waren ze “wat” uitgerokken xD
  Ik doe heel graag mee, vooral ook omdat er nu een zusje bij gekomen is (en zij is nog lang niet toe aan maatje 74 hihi)

 5. Oh wow! Dat is leuk! Hema wordt steeds hipper en de baby- en kinderkleertjes zijn zo goed van kwaliteit. Ik hen voor allebei mijn meisjes al een superleuk zomerjurkje gezien. En die bamboe bloempotjes! Ja, die bon is al uitgegeven in mijn hoofd! Nu maar duimen.

 6. Hema is een van mijn favoriete winkels, kleding ondergoed knutselspullen allemaal leuk en goede kwaliteiten dus met die bon moet het goed komen!

 7. Ik doe mee, Hema vind ik ook voor de iets grotere kids fijn, mijn kleuter draagt het ondergoed en de sokken, ook de shirtjes haal ik er regelmatig.

 8. Wij zijn hier super fan van de Hema. Het restaurant met de lekkere ontbijtjes en de winkel met alle leuke cadeautjes en hebbe dingetjes. Onze opblaas Takkie is favoriet hier in huis in het zwembad en de verjaardag-foto-taarten ontbreken hier in huis nooit op een feestje.
  En ik (de mama) vind de kleding van de Hema super leuk (betaalbaar) en van super kwaliteit. Kortom, die bon komt echt wel op hier in huis.

 9. Te leuk! Uiteraard doe ik graag mee! Die skinny jeans van Hema zitten onze kleine jongen als gegoten, vandaar dat zo’n cadeaukaart goed van pas zou komen! Fijne dag!

 10. Hoi! Ik kende je blog nog niet, maar ben hier via de bloghop terecht gekomen.
  Super leuk om allerlei -voor mij- nieuwe blogs te vinden!

  Ik was al een tijdje niet meer bij de Hema geweest, maar rende laatst even snel in en uit om wat gebak af te halen. In mijn haast zag ik zo links en rechts wel héél veel leuke dingen, dus ook ik zou heel graag kans maken op het shoptegoed! Zeker weten dat er genoeg leuks voor te vinden is! 😀

 11. Ik ben gisteren ook nog bij de Hema geweest. Ik struin er graag rond. En niet alleen voor mezelf maar ook voor de kinderen. Gisteren stond ik nog met zo’n heerlijke babyrompers in mijn handen, binnenkort word ik tante !!!! LEUK!
  en ik dacht nog: zal ik er alvast een meenemen voor mijn schoonzusje? Maar over een week of 2 weten we wat het wordt, en dan is het nog leuker om iets jongens of meisjesachtig te kopen.

  Ik hoop dat ik het shoptegoed van de Hema mag winnen, dan weet ik al wat ik er over een week of twee ga kopen….. neem ik mijn kinderen mee, mogen die mee helpen kiezen voor hun toekomstige neefje en nichtje. En dan mogen ze ook nog een zak rozijntjes van Jip en Janneke voor zichzelf kiezen (die zijn ook zo leuk en lekker).

 12. Wat leuk om via deze weg kennis met je te maken. Ik ga je zeker weten volgen.
  Ook doe ik graag mee voor de Hema cadeaukaart omdat ze daar altijd wel leuke spulletjes hebben.

  Ik volg je nu op facebook (lieke van veen), twitter (_liekeee) en instagram (liekevv24)

 13. Shoptegoed van de Hema is nooit verkeerd 🙂 Ik loot graag mee! Vast wat leuks uit te zoeken voor mijn 2 kinderen, of voor mezelf …….

 14. Jaaa ik ben ook fan van Hema…zulke fijne kleertjes hebben ze. Ik heb laatst een mintgroene zwembroekje met krabbethes erop gezien die wil ik graag voor mijn zoontje, dus ik doe mee😍

 15. Wij zijn superfan van Hema. Voor de meiden koop ik er altijd het ondergoed en sokken en de kleding wordt er ook steeds leuker. Deze bon zal dan ook heel snel op zijn 🙂 Ik ga er hard voor duimen

 16. Zo gaaf, deze Paashop! Ik waag graag een kansje voor dit Hema shoptegoed. Ik kom er bijna wekelijks en altijd wel iets ‘nodig’! 😉

 17. Ja leuk!!!! De Hema is echt favoriet hier. Ik koop er veel kinderkleding voor mijn meiden (toevallig vandaag nog 🙂 ), leuke cadeautjes voor vrienden/familie en score er regelmatig ook iets leuks voor mezelf

 18. Wat leuk de paashop. Ik heb ook een kindje van 3 jaar en ben nu 15 weken zwanger 🙂 ik hou ook van de hema. Ze hebben er heel veel leuks om te shoppen 🙂

 19. Leuk! Hihi sinds ik zelf een kindje heb, ben ik een nog grotere fan geworden van de Hema! Graag doe ik mee met deze leuke actie ☺

 20. Leuk die Paashop, hé?
  Ik ben ook een groot fan van de HEMA, kun je zoveel leuke dingen krijgen.
  En dan dat lekkere gebak!
  Lijkt me leuk om lekker even te shoppen met deze cadeaubon.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee met deze winactie.
  Een hele fijne Pasen gewenst.
  Hopperdehop weer door naar little family of 3.

 21. Leuke winactie! De laatste tijd (nu het weer lente wordt) ben ik weer meer bezig met ons interieur. Bij Hema slaag je op dat gebied altijd👍🏻

 22. Ik kom via de bloghop op je blog. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik vind het leuk om je hier te blijven volgen.
  En doe graag mee met de win actie. Zou leuk zijn, lekker shoppen voor onze meiden 😉

 23. Echt HEMA. Ja kom daar nooit met lege handen en een beurs weg.
  Doe heel graag mee om iets leuks ye kopen voor mijn meisjes.

 24. Ik shop graag voor onze kleine meid bij de Hema! Altijd een succes! Ik doe daarom dan ook graag mee en volgen doe ik via Facebook.

 25. Jaaaaa, I love de Hema. Ik ben blij dat ze nu gratis bezorgen vanaf 25 euro, want er zit er geeneen op loop-/fietsafstand en met een baby en een peuter is er altijd wel iets wat ik er wil halen. Ik doe dus graag mee

 26. Wat een leuke actie. Ik doe graag mee; ik ben ook fan van Hema, wat koop ik er niet. Toevallig gisteren nog stiften, knutsels, stickers, zwembroekje, zonnebril, handdoeken en fotolijstjes gekocht. Ik hop nu weer door in deze paashop. Fijne zonnige dag gewenst! Liefs melissa

 27. Wat leuk om bij jou langs te hoppen!
  Heb je veel plezier met de paashop?
  Natuurlijk maak ik ook graag kans op deze mooie prijs, heerlijk wat leuks uitzoeken voor de kleintjes!

 28. Hema, toch echt een van mijn favorieten. Zo veel leuke dingen, mocht ik de gelukkige zijn dan gaat het waarschijnlijk op aan iets leuks voor mijn babymeisje. Alweer 😉

 29. Wow al bijna 100 reacties durf bijna niet meer mee te doen. De Hema ja daar kan ik wel wat mee. Ik koop daar namelijk heel veel hobbyspullen en speelgoed voor de gastkindjes. En zo af en toe een lekkere halve rookworst natuurlijk.
  Succes met loten!

 30. Hema kan bij mij (en half Nederland) echt niet meer stuk. Van het ontbijtje, tot de sokken, en van de paaseitjes tot zelfs mijn favoeriete dessertwijn. Ik zou die €15 binnen no time weten uit te geven!

 31. Hema is voor mij the shop. Zeker als je zwanger bent kun je daar al je spullen halen wat op je lijstje staat. Vooral die hydrofiel luiers, die voor zoveel dingen te gebruiken zijn. En alleen Hema heeft de beste. En de slabbertje, zoals bij de hema vindt je ze niet, en dan nog…..ik zou nog wel even door kunnen gaan. Geweldige actie. Ik ga duimen, want ik gebruik hem graag bij de Hema.

 32. Ik ben dol op de Hema! Maak heel graag kans op deze cadeaubon. Ik koop er veel kleding voor mijn meisjes, leuke patronen en slijtvast. Ook struin in graag tussen de damesmode en inderdaad de schrijfblokjes en pennen (heel handig voor mijn studie).

 33. Onwijs lief Meike, van de Hema wordt ik altijd zó vrolijk! De cadeaukaart is ook zo sweet met Takkie 😀 Bedankt voor deze gave winkans! Geniet van je zwangerschap en gezinnetje & good luck met je herstel: rustig aan en neem je tijd, alleen jij kunt aanvoelen hoe lang dat is! 🙂

 34. Leuk! Ik volg je nu. Gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik heb net een kindje van 3 maanden en ook bij mij is Hema favoriet. 😁

 35. jaaa super leuk 😀 natuurlijk volg op ik facebook(marion poeste thomas)+gedeeld & twitter(mybook1990 <3 &RT).
  Lijkt me ook heerlijk om te struinen, zoveel verleidelijke babyspulletjes
  xxxmarion

 36. De Hema is echt één van mijn favoriete winkels. Zo bijna alles wat een mens nodig heeft is er wel te krijgen. Super leuke dingen voor de kids maar ook de praktische zaken! Heel graag waag ik ook een kansje, shoptegoed is meer dan welkom!

 37. Hier ook een zwangere Hema-Fan! Dus ik heel graag mee. Ik kende je blog niet, maar wat is ie mooi! Heel veel succes met je herstel en hopelijk een goede zwangerschap!

 38. Leuke actie, ik doe graag mee. Bij de hema hebben ze zo veel leuke hebbedingetjes en goede basics, dat shop tegoed is super veelzijdig :).

 39. Wat een leuke actie. Ik doe graag mee; ik ben ook fan van Hema, wat koop ik er niet. Toevallig gisteren nog stiften, knutsels, stickers, zwembroekje, zonnebril, handdoeken en fotolijstjes gekocht. Ik hop nu weer door in deze paashop. Fijne zonnige dag gewenst! Ik volg via fb en ig. Liefs melissa

 40. Superleuke blog voor mama’s en nog. Die kan me wel bekoren dus laten we van ons horen. En Hema vind ik top, een hele leuke shop!

 41. Wat een leuk blog, ik heb dit nu net ontdekt. Ik blijf zeker volgen, veel succes nog fijne paasdagen. Met een Hemawaardebon kan je iedereen blij maken.

 42. als onthaalmama kan je altijd iets doen met een bon, knutselmateriaal, lakentjes, speelgoed. het materiaal van hema is zo leuk keuze genoeg! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.