Wisseltruc Weken

Evie krijgt normaal gesproken vooral water te drinken. Dit wisselen wij af met verdunde sappen of siroop. En omdat ik vind dat je niet voor elk beetje suiker spastisch moet gaan doen krijgt ze ook wel eens een pakje drinken. Afgelopen vakantie was het groot feest, want ze genoot tijdens de dagjes uit van pakjes chocolademelk en appelsap. Het is dus wel even afkicken van de suiker na de vakantie.

Wisseltruc weken aardbeiVan Sourcy ontving ik een pakket met pakjes bronwater met een fruitsmaakje zonder suiker of zoetstoffen. Om aandacht te vragen voor zorgwekkende inname van suiker door kinderen zijn op 12 mei, op initiatief van Sourcy, de Wisseltruc Weken van start gegaan.

Met dit initiatief wil Sourcy aan ouders laten zien hoeveel suiker er daadwerkelijk in de vrolijk gekleurde drinkpakjes zit. In een pakje sap zit al gauw vier klontjes suiker. Veel ouders weten dit niet en daarom trekt Sourcy met de Wisseltruck door het land om zoveel mogelijk mensen te informeren over de hoeveelheid suiker in drinkpakjes. Met de handige Suikerschijf kun je in een handomdraai zien hoeveel suiker in de meest gekochte drinkpakjes zit.

Wisseltruc Weken

Tijdens de Wisseltruc Weken rijdt de Wisseltruck door het land. Je krijgt dan de gelegenheid om één drinkpakje met suiker om te wisselen voor twee pakjes Sourcy Water met een Fruitsmaakje zonder suiker. Sourcy heeft drie natuurlijke aroma’s aan het bronwater toegevoegd. Aardbei, banaan en sinaasappel. Geen suiker, zoetstoffen, E-nummers en zuren die de tanden kunnen aantasten.

Evie heeft heeft het Water met Fruitsmaakje al even geproefd en direct goedgekeurd. Elke smaak heeft ook zijn eigen figuurtje: Mickey Mouse, Donald Duck en Pluto en dat gaf al wat herkenning nog voor het pakje open ging.

Wisseltruc Weken SuikerschijfVanaf 12 mei rijdt de Wisseltruck acht weken door Nederland. Hieronder zie je een overzicht van de plaatsen. Mocht je de Wisseltruck zijn misgelopen en wil je wel de Suikerschijf ontvangen, dan kun je deze bij Sourcy aanvragen.

  • Avondvierdaagse, Utrecht
  • Strong Viking Family Run, Amsterdam
  • Zeepkistenrace, Apeldoorn
  • Share a Perfect Day, Hilvarenbeek
  • Brakkenfestival, Breda
Volg en like ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.