Een vraag voor mama #1

Al een tijdje heb ik een boek op het oog. Geen roman of spectaculaire literaire thriller, maar een soort dagboek, Een vraag per dag voor mama’s. Ik hou van lijstjes maken en gebeurtenissen vast te leggen dus dit boek past helemaal bij mij. Gisteren heb ik het boek eindelijk besteld en vanochtend kwam de postbode hem al bezorgen. Ik kon het niet laten om direct te beginnen met het invullen van de eerste vraag op 8 oktober 2015.

Ik wilde dit boek niet alleen voor mijzelf, maar ook voor Evie. Als ik dit vijf jaar vol houd heeft Evie over een aantal jaar een impressie van dag tot dag. Wat deden wij als gezin samen? Hoeveel uur staat de televisie per dag aan? Wie is strenger, papa of mama? Waar heb ik behoefte aan? Ik denk dat het boek stof tot nadenken geeft en een mooi overzicht in de veranderingen door de jaren heen.

Zijn jullie al nieuwsgierig naar mijn antwoorden? Elke maand deel ik op mijn blog Een vraag voor mama. Lees hierin een aantal een vraag voor mama 9oktwillekeurige antwoorden die ik deze maand heb gegeven. Hierbij alvast een voorproefje. Het antwoord van vandaag:

Ja, ik vertel aan iedereen die het horen wil over Evie.

Volg en like ons:

5 thoughts on “Een vraag voor mama #1

  1. Ik vindhet superleuk en heel waardevol voor later maar toch ben ik bang dat ik op den duur vergeet om iets op te schrijven. Lukt het jou wel om tot nu toe elke dag er iets in te schrijven?

    1. Heel eerlijk ben ik er ook bang voor. Ik heb het boek net en hij ligt op de keukentafel. Dan zie ik ‘m in elk geval liggen. Ik hoop echt dat het gaat lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.