Verrassing!

Hey hoi! Long time no see. Ik ben er nog. Afgelopen maanden was het stil op de blog. Er verschenen geen artikelen en ook op social media was ik stiller dan normaal. Dit had een goede reden. Ik had namelijk een burn-out. Vandaag vertel ik hier kort over. Oh ja, voordat ik het vergeet. Aan het einde van dit artikel heb ik nog een leuke verrassing! 

Burn-out

Afgelopen maanden zat ik thuis met een burn-out. Het spreekwoordelijke emmertje was overgelopen en na het overlopen ben ik nog even tot mijn enkels in het water blijven staan. Ik kon niet meer werken en het ook het gezin leed hieronder. Om de druk van de ketel te halen stopte ik met schrijven en publiceren van artikelen. Terwijl ik een nachtje in een hotel zat om alles los te laten maakte ik nog een winnaar bekend voor de Mamabloggerdag, maar dat was het laatste. Ik heb wel een artikel geschreven over de afgelopen maanden, maar ik heb besloten deze niet te publiceren. Het van me af schrijven luchtte wel op en wellicht dat ik in de aankomende tijd zo nu en dan aandacht aan de burn-out besteed.

Inmiddels ben ik mijn werk weer aan het hervatten. Dat wil zoveel zeggen als tweemaal twee uur in de week werken. Het voelt goed en zo langzamerhand heb ik meer ruimte in mijn hoofd om bijvoorbeeld ook over de blog na te denken.

Bloggen

Ik ga weer vaker bloggen. Ik ga me alleen niet vastpinnen op vaste hoeveelheden in de week. Het schrijven wil ik leuk houden. En met het opbouwen van mijn werk en wisselende energielevel heeft mijn eigen rust op dat moment prioriteit. Houd mijn social media in de gaten voor persoonlijke updates (Twitter, Facebook, Instagram en Snapchat). En dan nu de verrassing!

ZwangerschapstestVerrassing!

Voor ons gaat 2017 een bijzonder jaar worden. Sterker nog hij is heel bijzonder gestart. Ik ga er verder niet omheen draaien… Hoera! Evie wordt grote zus! Eind augustus verwachten wij ons tweede kindje.

Afgelopen donderdag was ik precies dertien weken zwanger en sinds deze week zijn de misselijkheid en moeheid iets minder. Zoals eerder gezegd beloof ik geen updates op vaste momenten, maar reken er maar op dat ik jullie regelmatig op de hoogte houd over de zwangerschap en het moederschap. Ik heb in elk geval inspiratie genoeg.

Volg en like ons:

20 thoughts on “Verrassing!

    1. Dank je wel. Afgelopen maanden geleerd om beter naar mijn lichaam te luisteren en nu direct een hele goede reden om dit ook echt goed te doen.

  1. Gefeliciteerd Meike! Blijf je het ook rustig aan doen? Geweldig nieuws van je zwangerschap. Dat betekent wel dat er veel ineens gebeurt. Proberen dicht bij jezelf te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.