Onze vakantie met een dreumes #1

Wij zijn weer terug van onze vakantie. Het was heerlijk! Wij zijn een weekje in Gramsbergen geweest in een bungalowpark. Gramsbergen ligt in Overijssel tussen Hardenberg en Coevorden. De laatste plaats zullen veel ouders met jonge kinderen wel kennen om het gezellige Plopsaland. Wij hadden een comfortabele houten bungalow op vakantiepark ‘t Hooge Holt. Van alle gemakken voorzien dus wij hoefden alleen nog maar te genieten.

Lijstjes

Als het gaat om vakantie ben ik al weken voor vertrek bezig met het maken van lijstjes. Ik wil niets vergeten. Het voordeel van in Nederland blijven is dat wanneer je iets vergeet je wel snel iets kunt kopen zonder daar onnodig veel geld voor te betalen. Ik maak altijd een standaard lijst en elke keer dat ik iets bedenk schrijf ik dat op de lijst erbij. Zo heb ik tegen de tijd dat we daadwerkelijk moeten inpakken een complete lijst.

We hadden van te voren bedacht dat we na het slaapje van Evie zouden vertrekken. Evie zou dan in elk geval uitgeslapen zijn om alle indrukken goed te kunnen verwerken. We besloten toch eerder te vertrekken. Uiteindelijk waren we compleet ingepakt en vertrokken we in het slaapje van Evie, hopende dat ze tijdens de autorit in slaap zou vallen. Dat deed ze gelukkig een gedeelte van de autorit.

Daar aangekomen werden we aangenaam verrast. Het huisjes zag er netjes en schoon uit. Dat vind ik toch wel heel belangrijk. Daarbij lag ons huisje vlakbij de ingang en de ‘Plaza’ waardoor we eenvoudig met Evie naar het zwembad en binnenspeeltuin konden lopen. Onderweg hadden we een boodschappenlijstje gemaakt met de belangrijkste boodschappen voor de eerste avond en ochtend. Het was heel even droog en Patrick ging op zoek naar de supermarkt. Ik ging met Evie (en haar nieuwe regenlaarsjes) het park verkennen. Stampen in de plassen, popcorn eten met het welkomstcomité en bij de eerste blik op het zwembad kroop Evie bijna door het hek heen, omdat ze graag een duik wilde nemen.

Geluksmoment

Snel terug naar het huisje, want de boodschappen waren binnen en de eerste spetters regen voelden wij alweer. Daarna hebben we op de vakantie geproost en Evie kon nog even een rondje klauteren door de binnenspeeltuin Monkey Jungle. Evie genoot daarna zichtbaar van haar Fristi. Ze had een glimlach van oor tot oor en ik werd overvallen door een gelukzalig gevoel. Heel even voelde ik de tranen van geluk in mijn ogen branden.

 

Volg en like ons:

One thought on “Onze vakantie met een dreumes #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.